Empty cart

Er zijn geen diensten toegevoegd aan de winkelwagen.

Identiteit & branding

De visuele identiteit van uw merk is een van de krachtigste manieren om de essentie van uw bedrijf over te brengen en uw bedrijf tussen de concurrentie te laten opvallen. Dat is waar we binnenkomen!
Of u nu een nieuw bedrijf bent dat een merkidentiteit nodig heeft of een bestaand bedrijf dat op zoek is naar een nieuwe rebranding, wij creëren een holistische visuele identiteit die de komende jaren met uw merk mee kan groeien.

Hoe werkt dit proces?
Wanneer u ons selecteert om uw visuele merk uit te vinden of het opnieuw uit te vinden, zullen we beginnen met het verzamelen van informatie van u over uw ideeën en visie en, indien van toepassing, de bestaande visuele identiteit van uw bedrijf onderzoeken en analyseren. Wij komen dan met een concept en stellen dit aan u voor. Zodra u het concept en de strategie goedkeurt, komt ons favoriete onderdeel: het ontwerp!

Wij bieden de volgende ontwerpdiensten aan:

Strategie

-Merkarchitectuur
-Kernboodschappen van het bedrijf
-Gebruikerspersona's

Digitaal

-UI/UX
-Web/mobiele apps
-Websites
-Ontwerpsystemen

Visuele identiteit

-Logo-ontwerp
-Visuele identiteit
-Merkrichtlijnen
-Illustratie

Motion

-Promovideo's
-Motion graphics

We experimenteren met illustraties, afbeeldingen, kleurenpaletten, typografie, en afbeeldingen om een verscheidenheid aan mogelijke logo's en andere visuele elementen voor uw merk te creëren.
Het eindresultaat? Een visuele identiteit die de stem van uw merk perfect weergeeft en het klantenbestand dat u verdient aantrekt!

Heeft u een project nodig?

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier a.u.b.

Volledige naam van de contactpersoon.
De naam van uw bedrijf.
Beschrijf wat er precies nodig is.
Hoe snel wilt u aan de slag?
Top